Wednesday, December 28, 2005

Apa-apalah..dah sebulan tak blog

Salam..

Rupa-rupanya dah sebulan pak chik tak update blog ni..

So..nak cerita apa ha..Ginilah, musim ni kompeni pak chik tengah dok bagi bonus. Macam-macam la yang dapat, ada dapat banyak ada langsung tak dapat. Coz, ikut prestasi kan. Pak chik? Ada la 2.46 dari gaji pokok. Lumayan jugak loo..Tapi, rasa tak cukup jugak, walau pun tetap bersyukor. Sebabnya, hutang banyak maa.

Cerita-ceriti, anak-anak main kayu rata (skateboard)..


Hai..cuti ni tak pi makan angin ka.

Ada ada..maka kami sekeluarga telah pun pergi makan angin ke Cameron Highlands pada cuti krismas hari itu..Agenda lawatan..saja-saja nak rasa sejuk di pergunungan. Ee eh..Pas tu shopping buah strawberry and the vegetables. Then balik, mula cadang nak tidur sana. Tapi kan kosnya over bajet. Ingat boleh le dapat hotel bawah RM100 tapi semuanya isi penuh. Tanya-tanya, dua bilik dia nak RM340..Ramai kan 7 beranak. Apa nama hotel tu..Kowloon. Ya la tu. So, kita fikir-fikir dulu and the tanya kakak kat gerai jual makanan di Brinchang tu, Jawapnya..paling murah RM130, kan musim cuti sekolah. Mana nak cari murah-murah.

OK..pasai belajar. Malas nak cerita panjang dah. Tugasan pun banyak..Ada 5 semuanya.

Selamat Malam le..Bye.

1 comment:

leanordhuron0281725855 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com